Setari internet orange mobil manual

Aug 04, 2010 ORANGE Setari Internet pentru telefoane cu Android. Sunt posesorul unui telefon Samsung i5700 Galaxy Spica ( il vinde si Orange shop ) si am abonament la Orange pentru internet mobil pe telefon faca probabil din cauza ca e adus de afara sau ca este upgradat la eclair de mine setarile automat nu le pot primi si manual nu au nici un Setri internet pe mobil.

Pentru a putea utiliza serviciile de internet pe mobil poi solicita trimiterea automat a setrilor de internet pentru tipul de telefon pe care l foloseti. Dup primirea mesajului de configurare trebuie s salvezi mesajul i apoi s reporneti telefonul. Etichetat cu internet mms orange setari Publicat de Vasile Ruscior 12 octombrie 2013 Astzi, dup cteva ncercri euate de a configura internetul pe mobil (Orange), am Aug 17, 2018  Setrile de Internet pentru Orange Romnia se pot face cel mai uor folosind sistemul automat, introducnd numrul de telefon Orange pe pagina lor de net.

Dac ai nevoie de setri pentru telefonul tu, aici l poi seta rapid pentru acces internet sau mesaje multimedia. Introdu numrul de telefon. Pentru a conecta la internet de la Orange un telefon sau o tableta trebuiesc facute urmatoarele setari: Name: Orange Net APN: net MCC: 226 MNC: 10 APN type: internet Apoi se apasa butonul Menu si Save.

Setari Internet Orange Pentru Android. By. CosminJanuary 19, 2013 Cum functioneaza incarcarea wireless pe telefonul mobil? Tutoriale Setari internet 3g, pentru Digi, Cosmote, Vodafone si Orange, Ipad, Iphone, modem 3g, setari 3g, cellular, data Activare internet pe telefon. Cum fac activarea la nokia lumia 900, daca nu pot accesa saitul orangi, si nici nu am wii prin apropiere?

Scroll down to [mobile network settings: Make sure [Data connection option is turned on Orange Internet setari manuale. 1. Press Start (Menu) button. 2. Press the rightup arrow to access the


Phone: (155) 382-9130 x 8143

Email: [email protected]