Faruri xenon opel vectra b manual

opel vectra caravan B. Vand opel vectra 1. 8, 16v, benzina in buna stare al doilea proprietar cu numar de ungaria dar itp roman valabil pana in 2019 iunie.data fabricatiei: 1997, kilometraj:tip de combustibil: Benzina Faruri Opel Vectra B 202 oferte la preturi avantajoase de la TYC, Bosch, AutoLux. Pe Okazii. ro ai Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara.

Cumpara in siguranta prin Garantia de Livrare. Faruri Opel Vectra C 182 oferte la preturi avantajoase de la TYC, Opel. Pe Okazii. ro ai Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara.

Cumpara in siguranta prin Garantia de Livrare. Oct 05, 2016 Discutie despre Reglare faruri manual vectra c. din sectiunea Vectra CSignum Faruri de vnzare. Farurile masinii sunt cel mai important element de exterior. Farurile au fost practic inventate la f Oct 07, 2012 Un tutorial care sper sa va fie de folos! Vreau sa precizez ca la masinile Vectra C pana in 2006 este posibil sa nu fie totul la fel ca la mine! Este posibil Faruri cu xenon Opel Vectra C, Signum Facelift an.

Piese Accesorii Autoturisme 500 lei. Vezi anuntul pe: Arad 4 sep Schimb faruri Opel Vectra C. Piese Accesorii Autoturisme Schimb. ClujNapoca 3 sep Faruri Angel Eyes Opel Vectra C Jul 17, 2012 CSL Detailing Botosani Reconditionare Faruri Opel Vectra C Mai multe detalii pe http: csldetailing. tk Set faruri Opel Vectra B 2001 breack 2, 0 300 lei Rocoman 64 Vnztor Premium Vand far stg Opel zafira A in stare buna, secoundhand, cu posibilitatea montajului in serviceul nostru autorizat, contra cost.

angel eyes vectra b faruri angel eyes opel vectra b set 2 faruri cu angel eyes si lupa pentru xenon opel vectra b si cu posibilitate de montare a motorasului original pentru reglajul electric al farurilor.


Phone: (899) 811-1378 x 8761

Email: [email protected]