Sapatura manuala fundatii de caritate

10 rows Sapatura manuala in spatii limitate pana la 2 m adancime, executate cu sprijiniri de maluri pentru fundatii, santuri, camine, etc. in teren dificil: mc: Sapatura manuala de pamant pentru subzidiri, consolidari, in locuri inguste, specifice lucrarilor de instalatii apa, gaze, canalizari, etc.executate cu sprijiniri de maluri in teren Preturi lucrari de structura, sapatura fundatie, sapa armata, zidarie caramida, cofrat, decofrat, fasonat montat armatura turnat beton, preparare betoane manual Fundatii pe terenuri contractile; Instalatii; Sapatura fundatie manuala mc.

60. Asternere strat suport fundatie piatra sparta, etc. mc. 35. Inchiriez Mini Excavator Sapaturi Fundatii Fose Case Canalizari.

Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi Constructori Sapatura manuala. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi Constructori OLX. ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Denumire. UM. Pret. RON. Sapatura fundatie manuala. Mc.

80. Sapatura fundatie utilaj. H. 30. Cofrat decofrat Tego, Doka, Peri. Mp. 17. Cofrat decofrat astereala Pret sapatura manuala. Publicat de cum fac la 05: 53 Niciun comentariu: Daca sunteti din Bucuresti sau Ilfov si aveti nevoie de o echipa specializata in sapat fundatii pentru casa, fundatii pentru garduri, fundatii pentru garaj sau orice altceva de sapat contactatine.

TSA02G1Sapatura manuala de pamant in spatii limitate, avand sub 1. 00 m sau de infratire etc. in pamant coeziv mijlociu sau foarte coeziv adancime 1. 5 m teren foarte tare mc 223, 23 SAPATURA STALPI ACCES PRINCIPAL (L X l X H X buc). 34 3. 76 SAPATURA STALPI ACCES SECUNDAR (L X l X H Pentru realizarea in conditii optime a lucrarilor de fundatii executantul trebuie sa primeasca din partea unitatii de proiectare o serie de date cuprinse in proiectul de executie si anume: a) Studiul geotehnic in care se gasesc datele referitoare la: planul de sapatura; plan de epuismente; detalii de executie (cofraj si armare) pentru E ste interzisa asezarea stivelor de materiale dea lungul marginii de sus a gropii sau a santului, la o distanta mai mica de 0, 75 m de la margine.

E ste interzisa saparea manuala a pamantului in galerie (metoda 'tumbelor') sau prin subminare.


Phone: (952) 393-4098 x 7460

Email: [email protected]